Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nyheter

Nyheter om våra filmer och annat som rör Edge Entertainment

EDGE PRESENTERAR NYA KÖP FRÅN FILMFESTIVALEN I BERLIN

Edge Entertainment

Edge Entertainment kan stolt presentera nyförvärvet av två eftertraktade titlar. The Innocents av Anne Fontaine och Suburra från skaparna av succéserien Gomorrah.

Agnus Dei av Anne Fontaine var en av de mest omtalade titlarna på European Film Market (EFM) i Berlin. Efter den hyllade världspremiären på Sundance får filmen nu distribution i Sverige, Finland, Island och Baltikum genom Edge Entertainment.

Filmen utspelar sig i Polen 1945. En ung fransk doktor får kontakt med en nunna i desperat behov av hjälp. När hon anländer till klostret inser hon att nunnorna har blivit utsatta för brutala övergrepp och hon blir deras enda hopp.

Läs mer om Agnus Dei >>

Suburra av Stefano Sollima är en maffiafilm i samma anda som Gomorrah. Filmen fick ett mycket bra mottagande vid den italienska premiären i oktober och under 2017 kommer en tv-serie från Netflix av samma skapare och med samma namn. Edge Entertainment distribuerar filmen i Sverige, Norge, Danmark och Island.

En gangster som kallas ”Samurai” vill förvandla en del av Rom till ett nytt Las Vegas. Alla maffiabossar är överens om att samarbeta för att det ska bli möjligt men lugnet varar inte länge.

Läs mer om Suburra >>