Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nyheter

Nyheter om våra filmer och annat som rör Edge Entertainment

Edge återvänder från Cannes med The Villainess

Edge Entertainment

Edge Entertainment kan stolt presentera nyförvärvet av den omtalade titeln The Villainess; årets asiatiska actionsuccé i Cannes. Dessutom har Edge köpt den australiensiska familjefavoriten Red Dog: True Blue. 

The Villainess av Jung Byung-Gil hade världspremiär i Cannes Official Midnight Section. Jung Byung-Gils The Villainess är ett fängslande hämnddrama som kommer ha asiatisk biopremiär i juni och därefter i USA och resten av världen. Den svenska releasen planeras till slutet av 2017. Edge Entertainment har köpt filmens rättigheter i Norden och Baltikum.

The Villainess handlar om professionella lönnmördaren Sook-hee. Efter att ha avböjt ett hemligt uppdrag antar hon en ny identitet. Hon blir förälskad i en man, men på deras bröllop tilldelas hon ett hemligt uppdrag som förändrar allt.

Red Dog: True Blue av Kriv Stenders blev en stor framgång i Australien där den hade världspremiär i julas. Filmen visades på både filmfestivalen i Sundance och Berlin, där den hyllades av såväl press som publik. Red Dog: True Blue var dessutom öppningsfilm på Stockholm Filmfestival Junior. Edge Entertainment har köpt rättigheter för filmen i Norden och Baltikum. Svensk premiär planerad till början av 2018.

Red Dog: True Blue är berättelsen om Mick som bor med sin morfar på en australiensisk bondgård. Mick räddar en valp som han döper till ”Blue”. Från denna stund är de båda oskiljaktiga, men när Mick ska skickas till en internatskola bestämmer han sig för att rymma.

Edge tog även hem Francois Ozons L’Amant Double som hyllades vid världspremiären i Cannes. 

För mer information, kontakta:
Erika Hammargren
press@edgeentertainment.se
0730-766626