Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nyheter

Nyheter om våra filmer och annat som rör Edge Entertainment

EDGE TAR HEM TRAIN TO BUSAN

Guest User

Passagerarna på expresståget mellan Seoul och Busan upptäcker att de är fast på tåget mitt under en Zombie-epidemi. Kaos och förvirring råder både utanför och inne på tåget, men ett gäng överlevare gör allt vad de kan för att inte bli infekterade sj…

Passagerarna på expresståget mellan Seoul och Busan upptäcker att de är fast på tåget mitt under en Zombie-epidemi. Kaos och förvirring råder både utanför och inne på tåget, men ett gäng överlevare gör allt vad de kan för att inte bli infekterade själva eller att hamna i händerna på alla blodtörstiga zombies.

Train to Busan hade världspremiär på filmfestivalen i Cannes där den blev en av årets stora överraskningar. Den har redan haft en rekordöppning i Korea där över 10 miljoner har sett filmen. Amerikanska bolagen Sony och Fox konkurrerar nu om remake-rättigheterna för filmen. Train to Busan har svensk premiär på Stockholms filmfestival i november.